Официален сайт на Младежко Движение за Права и Свободи

Switch to desktop

Победителят от конкурса #МоетоПослание Ашкън Яшар посети Брюксел

alde-young-visitors-programme-3

Победителят от конкурса #МоетоПослание на Младежко ДПС Ашкън Яшар получи своята награда и прекара една седмица в сърцето на Европа - Брюксел.

Там той взе участие в една от най-успешните младежки инициативи на АЛДЕ, която събира на едно място активни млади либерали от всички държави членки на Европейския съюз, които имат възможността да се запознаят с функционирането на Европейския парламент и останалите европейски институции.

Бъдещите млади лидери участваха в множество семинари и дискусии, срещнаха се с членове на Европейския парламент, представители на Европейската комисия и различни международни неправителствени организации. Имаха още възможността да присъстват на пленарна сесия, да научат повече за дейността на преводаческия отдел както и пресотдела на парламента.

Ашкън участва и в няколко тийм билдинга и обучения, а в допълнение на това успя да се запознае и с историята и забележителностите на Брюксел. Знанията и опита, които Ашкън придоби по време на своята визита, заедно с мрежата от контакти, която успя да изгради са безценни.

IMG 2344

Български Сигурни ли сте, че искате да преминете към Пълната версия на сайта?