MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
90 секунди с Микел Емилов Ревански

90 секунди с Микел Емилов Ревански

90 секунди с Микел Емилов Ревански

Публикувано преди 10 месеца

1. Как попадна в Младежко ДПС?

В младежката организация, попаднах, като получих покана, от областния младежки председател на обл.Благоевград в лицето на Ибраим Зайденов, който организира събрание на академичната структура.

2. Какво ти дава и какво ти отнема Младежко ДПС?

Младежката организация на ДПС ,дава само и единствено позитиви ,а именно контакти с хора, личностно професионално израстване, като организира редовни семинари за развитие, дава изразяване на критично мислене, единственият недостатък, ако може така да го наречем, е лишаване по някога от свободно време.

3. Откъде идва влечението ти към политиката?

Моето влечение към политиката идва от това, че аз се възхищавам искрено на така наречените хора оратори, които със словото си променят хода на множество събития.

4. Какво още искаш да постигнеш?

Аз като всеки млад човек имам мечти, върха който искам да достигна или пика на мойто развитие е някой

ден да бъда народен представител.

5. Какви качества са необходими на един младеж, за да бъде успешен

академичен председател на Младежко ДПС?

Преди всичко един младеж, за да бъде успешен академичен председател на Младежкото Дпс, той трябва да се е снабдил с куп знания и познания по много сфери от живота,трябва да бъде позитивен, отдаден в своята работа, прекалено общителен и умел оратор.

6. Защо младите хора трябва да участват в политиката?

Младите хора трябва да бъдат активни участници и да се занимават с политика в противен случай политиката ще се занимава с тях.

7. Кой е любимият ти девиз?

"Идва момент, в който човек трябва да заеме позиция, която е нито безопасна, нито политична, нито популярна, но той трябва да я заеме, защото съвестта му казва, че така е правилно."