MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
90 секунди с Реджеб Арифов

90 секунди с Реджеб Арифов

Кой е Реджеб Арифов? Казвам се Реджеб Арифов и съм роден на 6 юли 1992 г. в град Ямбол. Имам завърш...

Публикувано преди 2 години

Кой е Реджеб Арифов?


Казвам се Реджеб Арифов и съм роден на 6 юли 1992 г. в град Ямбол. Имам завършено средно-специално образование в Професионална гимназия по строителство и архитектура „Кольо Фичето“, гр. Ямбол. Имам собствен бизнес за производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, както и търговия с всякакъв вид турски мебели.

Как попадна в Младежко ДПС?

Бях поканен на едно мероприятие от страна на бившия младежки областен и оттогава  Младежко ДПС ми привлече вниманието. Членувам в младежката организация на ДПС от 12 години, като съм преминал през почти всички структурни нива. От 2020 г. съм областен председател на Младежко ДПС-Ямбол и член на Националния съвет.

Какво ти дава и какво ти отнема Младежко ДПС?

Младежко ДПС ми дава знания, умения, компетенции и комуникация с хора, с които при други обстоятелства не бих имал възможност да общувам някога. Участието в Младежко ДПС e страхотна възможност за старт на младите, които искат да се развиват. Ние се гордеем с многото достойни за уважение млади кадри, които са преминали през нашите структури. Всеки един от нас посвещава немалко от личното си време, за да помогне за реализирането на редица каузи и идеи на младежката организация на ДПС с ясното съзнание, че това не е просто дълг, а мисия.

Какво би казал на младите хора, които са апатични към политиката?

Бих им казал, че никой няма да ги чуе, ако мълчат и се оплакват само в социалните мрежи. Ако искат нещо да се промени, трябва да станат и да го кажат, да предложат  идея за решаването на проблема, който съществува, и да не спират пред нищо, докато не се разреши. Да не оставят други хора да контролират техния живот, а да се събудят и да си го вземат обратно. И разбира се, да дойдат в Младежко ДПС, за да им покажем, че политиката не е мръсна дума.

Какво още искаш да постигнеш?

Бих искал да направя така, че да имам още по-голяма възможност да правя неща, които да са в полза на хората и природата, а за това са нужни повече власт, средства, капитал, контакти, както и желание и сили за постигане на целите. Също така искам да бъда пример за хората около мен.  

Кой е любимият ти девиз?Или изглеждай такъв, какъвто си, или бъди такъв, какъвто изглеждаш.