MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
90 секунди с Ибраим Зайденов

90 секунди с Ибраим Зайденов

1. Кой е Ибраим Зайденов? Казвам се Ибраим Зайденов на 30 г. от село Абланица, oбщина Хаджи...

Публикувано преди 1 година

1. Кой е Ибраим Зайденов?

Казвам се Ибраим Зайденов на 30 г. от село Абланица, oбщина Хаджидимово, област Благоевград. Завършил съм „Икономика на социално-културната сфера” - бакалавърска степен в ЮЗУ ,,Неофит Рилски“, гр. Благоевград. Магистърска степен „Финанси” и „Счетоводство и контрол“ в УНСС. Областен председател на Младежко ДПС Благоевград втори мандат. Член съм на младежката организация от 2010 г.

2. Какво ти дава и какво ти отнема Младежко ДПС?

Младежко ДПС ми дава много неща. Дава ми знания, умения, компетенции и комуникация с хора, с които едва ли ще имам възможност да общувам някога. Дава ми цел и надежда, че с много труд всичко може да се постигне. Младежко ДПС не ми отнема нищо, напротив!

3. Може ли да ни разкажеш повече за постиженията ти в твоята сфера?

Моите постижения са в сферата на счетоводството. Имам счетоводна къща, която се занимава със счетоводството на многообразни фирми. Имам екип от счетоводители, които са адекватни, мотивирани и работещи в правилната посока. Фирмите, които обслужваме, се занимават с много различни дейности, което води до обогатяване на знанията на екипа ми с казуси и съответно тяхното решение.

4. Какво още искаш да постигнеш?

Искам моята фирма да се наложи на пазара  като успешна, адекватна за времето и клиентите си. Наясно съм, че с това се вдигат и отговорностите към клиентите и работниците. Искам да стана един успешен и уважаван работодател, който да е в помощ на екипа си.

5. Каква е разликата между младежите на ДПС и останалите?

Младежите на ДПС са единни, борбени и целеустремени. Те работят заедно, в синхрон за общото благо. Никой не работи за себе си. Младежите в ДПС са отборни играчи.

6. Какви качества са необходими на един младеж, за да бъде успешен областен председател на Младежко ДПС?

Първото и основно качество е да бъде целеустремен. Когато един човек има цел, трябва да се бори, за да я постигне. Той трябва да е отговорен към младежите, да ги изслушва и, ако има проблеми, да им помага за решаването им.

7. Какво би казал на младите хора, които са апатични към политиката?

Че нашето поколение има уникалната възможност да
изгради своето бъдеще в един по-демократичен и по-добър свят, но това може да
стане само ако сме активни. В противен случай рискуваме нашето бъдеще да зависи
от други хора!