MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Честит 21-ви рожден ден, Младежко ДПС!

Честит 21-ви рожден ден, Младежко ДПС!

Скъпи приятели, Уважаеми членове на Младежко ДПС, За мен е огромна радост за поредна година на т...

Публикувано преди 3 години

Скъпи приятели,

Уважаеми членове на Младежко ДПС,

За мен е огромна радост за поредна година на този светъл ден да се обърна към вас като председател на нашата организация!

В деня, в който празнуваме 21 години от създаването на Младежко ДПС, си позволявам да кажа няколко неща:

- на всеки един от вас, който е посветил дори и малка част от своето време на Младежко ДПС - нашата организация е кауза, а вие сте нейният носител. Не се отказвайте, заслужава си да бъдем заедно! България има нужда от енергични, упорити и образовани хора, които имат желание да останат тук и работят за така желаната промяна. Ние, членовете на най-голямата младежка политическа организация в Европа, доказахме, че сме такива!

- на хората, които ни критикуват - разбира се, грешим. Но сме екип. В името на каузата "България" ще се изправим заедно пред препятствията, които ни разединяват.

- на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателя на ДПС - Мустафа Карадайъ - благодарим за доверието и безценните уроци!

Приятели,

Има смисъл да работим за България. Нека бъдем пример. Пример за това, че не е задължително един млад и енергичен човек да е кариерист, щом има желание за промяна и работи. Да продължим да показваме, че като млади хора сме непримирими пред несправедливостите, но и достатъчно подготвени, за да посрещнем предизвикателствата.

Честит 21-ви рожден ден, Младежко ДПС!

Искрено Ваш,
Илхан Кючюк
Председател на Младежко ДПС