MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Честит рожден ден Младежко ДПС

Честит рожден ден Младежко ДПС

Скъпи приятели, Уважаеми членове и симпатизанти на Младежко ДПС, 1 ноември е една от най-важни...

Публикувано преди 6 години
Скъпи приятели,

Уважаеми членове и симпатизанти на Младежко ДПС,

1 ноември е една от най-важните дати в моя календар. Рожденият ден на нашата организация е дата, която дава както на мен, така и на вас, много поводи за гордост. Дата, която изпълва със смисъл нашите общи усилия.

Преди година Младежко ДПС навърши 18 години и си казахме, че нашата история и опит ни дават достатъчно основания да заявим, че сме част от модерното българско общество, но и правят отговорностите ни още по-големи. Изминалата година бе толкова динамична, че съм сигурен, че едва ли някой се съмнява колко вярно е това.

Гордейте се, скъпи приятели!

Не само днес. Нима няма за какво? 19 години след създаването си Младежко ДПС е не просто в най-голямата либерална младежка организация. Младежко ДПС е пример за подражание в един свят, в който "толерантност" и "ценности" са думи, които често фигурират само на хартия, но липват в реалния живот.

Гордейте се, защото всеки един от вас има своя принос за това нашата организация да бъде това, което е. Днес ние имаме партньори и приятели в цял свят и това още веднъж доказва нашия капацитет.

Гордейте се, защото ние разбиваме клишета. Ако някой продължава да твърди, че младите не се интересуват от политика и са апатични, то нека погледне нас. Нека види всички будни, активни членове и приятели на Младежко ДПС.

Да си кажем истината.

Очакват ни много трудности.

България днес не е това, което трябва да бъде. В период, в който погледите на цяла Европа са съсредоточени в България, нас ни управляват крайни националисти, от чието поведение се срамуваме не само ние. Наша работа е да се преборим за една достойна България. България, от която не се срамуваме. България, с която се гордеем.

Както винаги, заедно ще успеем.

Благодаря!

Благодаря на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган за проявеното визионерство и лично доверие към Младежко ДПС. Благодаря на първия председател на Младежко ДПС, а днес вече председател  на ДПС г-н Мустафа Карадайъ за безценните насоки. На ръководството на партията ни за постоянната подкрепа. Благодаря на всички млади хора на ДПС, които вложиха и влагат цялата си енергия и потенциал в името на една по-добра България.

Бъдете здрави, скъпи приятели. И смело напред!

Честит рожден ден, Младежко ДПС!

Илхан Кючюк,

Председател на Младежко ДПС