MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА ОБУЧИТЕЛИ СЕ ПРОВЕДЕ В ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ

ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА ОБУЧИТЕЛИ СЕ ПРОВЕДЕ В ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ

В периода 30.08-01.09 в град Търговище, Младежко ДПС проведе четвъртото издание от поредицата семина...

Публикувано преди 4 години

В периода 30.08-01.09 в град Търговище, Младежко ДПС проведе четвъртото издание от поредицата семинари „Обучение за обучители“. В продължение на три дни представители на Младежко ДПС от цялата страна имаха възможност да се обучават, като обучението съчетаваше лекционен и интерактивен формат на работа.


В първия ден от събитието участниците имаха възможността да разговарят със зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов и да задават въпроси свързани с актуални политически теми, работата от врата на врата и структурирането на ДПС.


През втория ден на обучението  младите хора се срещнаха със зам.-председателя на Народното събрание и депутат от област Шумен д-р Нигяр Джафер. Те имаха възможност да чуят лекцията на д-р Джафер свързана с публично говорене и парламентарна комуникация.


На третия ден на обучението участниците разговаряха с Берхан Назимов, член на Комитета на човешките права към Либералния инернационал за реализацията на младежите.


В тридневното обучение присъстваха председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, народният представител от област Търговище Танер Али, областният председател на ДПС Търговище Хамди Илязов, ръководството на Младежко ДПС, областният председател на Младежко ДПС Търговище Сюзан Сейфетинова, областният съвет на Младежко ДПС Търговище, кметове и общински съветници от областта.