MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Делегация на Младежко ДПС участва на конгреса на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY) в Барселона, Испания

Делегация на Младежко ДПС участва на конгреса на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY) в Барселона, Испания

Проведе се Есенният конгрес на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY) - световна мла...

Публикувано преди 5 години

Проведе се Есенният конгрес на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY) - световна младежка либерална организация, на която Младежко ДПС е пълноправен член. Събитието се проведе в периода 23-25 ноември 2018 г. в Барселона, Испания. В конгреса участваха около 150 делегати от цяла Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка.
В продължение на 3 дни младите либерали обсъждаха предизвикателствата, пред които са изправени младите хора в различните части на света, приеха нови организации-членки, както и множество резолюции, свързани с актуалните обществено-политически проблеми.
Част от участниците в конгреса имаха възможност и да посетят Парламента на Каталуния, където се срещнаха с представителите на Каталунската Демократична Партия. Младите хора се запознаха с работата на Парламента, историята и актуалната политическа ситуация в страната и имаха възможност да задават своите въпроси към представители от най-високо ниво.
Младежко ДПС беше представлявано от Сюлейман Сюлейман - член на ръководството на Младежко ДПС и Деница Барутинска и Тaнзeр Юceинов - членове на Младежко ДПС.