MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Кандидатът на Младежко ДПС Танзер Юсеинов бе избран за одитор на IFLRY

Кандидатът на Младежко ДПС Танзер Юсеинов бе избран за одитор на IFLRY

Кандидатът на Младежко ДПС Танзер Юсеинов бе избран за одитор на Международната федерация на либера...

Публикувано преди 3 години

Кандидатът на Младежко ДПС Танзер Юсеинов бе избран за одитор на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY). Това се случи на 20 декември 2020 г. по време на Генералната асамблея на организацията, която се проведе онлайн. В събитието се включиха близо 150 делегати представители на политически и граждански организации от различни краища на света, които работят за либералната идея.
Поредният успех за Младежко ДПС, което се припознава като отговорен и надежден международен партньор, идва след като членовете на ЦОС Гюлфие Арнаудова и Сюлейман Чавуш бяха вицепрезиденти на организацията съответно в периодите от 2018-2019г. и 2019-2020г., а пролетта на тази година Антоанета Асенова беше избрана за президент на Европейската либерална младеж (LYMEC).
Делегатите избраха за президент на организацията Аманда Канандж от Швеция, както и четирима вицепрезиденти, секретар и ковчежник. Делегацията на Младежко ДПС включваше председателя на Младежко ДПС Сезгин Мехмед, областния председател на Младежко ДПС Търговище Сюзан Сейфетинова, Гюлфие Арнаудова, Сюлейман Чавуш, Росен Димитров и Танзер Юсеинов.