MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Мюмюн Мюмюн: Ще намалим административната тежест за бизнеса

Мюмюн Мюмюн: Ще намалим административната тежест за бизнеса

Мюмюн Мюмюн e роден на 20 Ноември 1983 г. в Хасково. Придобил е бакалавърска и магистарска степен по...

Публикувано преди 6 години
Мюмюн Мюмюн e роден на 20 Ноември 1983 г. в Хасково. Придобил е бакалавърска и магистарска степен по „Икономика на Индустрията“ и „ Маркетинг“ в УНСС. Член е на Младежката организация на ДПС от 16 години. През годините е заемал различни длъжности като председател на Местна структура, два мандата председател на Общински съвет на младежката организация и председател на областен съвет на Младежко ДПС. Към момента е член на Централен оперативен съвет на Младежко ДПС. На Местни Избори 2015 г. е издигнат за кандидат за Кмет на община Хасково. Участвал е в редица обучителни семинари организирани от Младежко ДПС. Завършил е Българско Училище за Политика „Димитър Паница“ през 2015 г. Бизнесмен. Приятелите го наричат Мони. Освен, че е женен за жена си, е женен и за ДПС. Има прекрасен син, който се надява някой ден не му каже “Тате какво направихте за България?”, а напротив като всички деца да се радва на едно по-проспериращо, по-здраво и по-толерантно общество. 


Каква за теб е да бъдеш кандидат за народен представител от листата на ДПС? 

На първо място огромна отговорност. В ДПС сме научени да ценим гласуваното ни доверие, както от ръководството на партията, така и от симпатизантите и членовете. Надявам се, да залужа гласуваното ми доверие.

Защо младите хора трябва да подкрепят ДПС на 26 март?

Защото е сигурно, че ще имат свои представители в парламента. Аз съм част от младежката организация и като такъв във всичките си обиколки в страната, винаги казвам, че съм на един клик разстояние - имате въпроси, имате идея, имате нужда от подкрепа - винаги всеки може да ми пише както на фейсбук, така и на вайбъра ми или да ми звънне. Личният контакт е нашата запазена марка. ДПС е партията, която инвестира вече толкова години в младите. Убеден съм, че в нощта на изборите социологическите аганции ще обявят, че най-много млади хора са подкрепили именно ДПС.

За какво ще работиш ако станеш народен представител?

Като човек, който има собствен бизнес смятам, че съм наясно със ситуцията, в която се намират малките и средни предприятия в страната. Нещо, което беше започнато по време на правителството на Орешарски, а именно намаляването на административната тежест за бизнеса, за мен е най-важният приоритет. Считам, че това ще допринесе за създаването на благоприятен бизнес климат, което пък е свързано със способността за привличане на инвестиции и създаване на работни места, за да задържим младите по родните им места.