MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
По случай 23-годишнината от създаването на Младежко ДПС се проведе конференция в Пловдив, посветена на ролята на младите хора в Европа.

По случай 23-годишнината от създаването на Младежко ДПС се проведе конференция в Пловдив, посветена на ролята на младите хора в Европа.

По случай 23-годишнината от създаването на Младежко ДПС се проведе конференция в Пловдив, посветена...

Публикувано преди 2 години

По случай 23-годишнината от създаването на Младежко ДПС се проведе конференция в Пловдив, посветена на ролята на младите хора в Европа. Под надслов „Бъдещето на Европа и младите“ форумът даде възможност на младежите да зададат своите въпроси и да споделят своите идеи, които да спомогнат за оформяне на общото ни бъдеще. На събитието участие взеха всички бивши председатели на младежката организация на ДПС – г-жа Салиха Емин, г-н Джейхан Ибрямов, г-н Илхан Кючюк, начело с г-н Мустафа Карадайъ, който е първият председател на Младежко ДПС, а днес е и кандидатът на ДПС за президент на Република България. Той се обърна към присъстващите с думите: „Нашият генетичен код е заедността – различните да бъдем заедно, всеки да отстоява своята идентичност и бидейки заедно, заедно да градим общото ни настояще и общото ни бъдеще.“ На форума присъстваха също г-жа Искра Михайлова, г-н Халил Летифов, г-жа Атидже Алиева-Вели, областни председатели на ДПС, всички областни председатели на Младежко ДПС, членове на Младежко ДПС, а специален гост бе г-н Енгин Ероглу – евродепутат от баварската партия Free Voters, член на групата на „Обнови Европа“ в ЕП.