MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Представител на Младежко ДПС взе участие в семинар на АЛДЕ в Дъблин, Ирландия

Представител на Младежко ДПС взе участие в семинар на АЛДЕ в Дъблин, Ирландия

Представителят на ръководството на Младежко ДПС Сюлейман Сюлейман взе участите в двудневен семинар,...

Публикувано преди 6 години

Представителят на ръководството на Младежко ДПС Сюлейман Сюлейман взе участите в двудневен семинар, организиран от партия АЛДЕ на тема „Набиране на средства и данни“. Събитието се проведе в рамките на два дни в Дъблин, Ирландия. Участиници в семинара бяха представители на всички либерални партии, членове на АЛДЕ, които имаха възможност да споделят опит и да добият нови знания в това как набират средства за своите предизборни кампании.


Семинарът се проведе паралелно в две отделни групи, като фокусът на едната група беше върху използването на информацията и социалните мрежи като средство за набиране на средства. Голяма част от лекциите на двете групи се проведоха заедно, като групите се разделяха само за интерактивната част от семинара. Представителите на либералната партия – ФДП от Германия представиха какви възможности са използвали на последната предизборна кампания за набиране на средства, както и за популяризиране в социалните мрежи.


Други основни теми, обсъждани по време на семинара, бяха използването на членския внос като средство за набиране на средства, корпоративно подпомагане и други.