MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Представител на Младежко ДПС взе участие в „Среща на млади избрани местни и регионални лидери“

Представител на Младежко ДПС взе участие в „Среща на млади избрани местни и регионални лидери“

На 27 и 28 Август в Брюксел се проведе „Среща на млади избрани местни и регионални лидери“. Младежко...

Публикувано преди 6 години
На 27 и 28 Август в Брюксел се проведе „Среща на млади избрани местни и регионални лидери“. Младежко ДПС бе представено от Мастън Мастънов-областен председател на Младежко ДПС Велико Търново и общински съветник в община Полски Тръмбеш.

Oсновната цел на събитието бе, да се даде възможност на младите либерално-демократични местни и регионални политици да се срещнат и да споделят идеи и добри практики помежду си. След събитието бе проведена и среща и дискусия с политици от групата на АЛДЕ.

На събитието присъстваха 20 младежи от различни страни от цяла Европа. Всеки един от тях представи себе си и организацията, която представлява, като посочи основната платформа, целите и задачите които имат. Основните теми които бяха засегнати бяха: интеграция и подходи за по-добра интеграция, младежко предприемачество, ползите на ЕС за успешен бизнес.

„Присъствайки на тази среща имах възможността да представя пред другите участници политиките, целите, задачите и приоритети на Младежко ДПС.  Вярвам, че тази среща ни свърза с още повече младежи и организации от цяла Европа. Събитието беше изключително ползотворно за Младежко ДПС, доколкото затвърди контактите ни с други политически организации.“ сподели Мастън Мастънов.

[gallery ids="51396,51397"]