MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Представители на Младежко ДПС участваха на обучение за организационно лидерство, организирано от Европейския либерален форум (ELF)

Представители на Младежко ДПС участваха на обучение за организационно лидерство, организирано от Европейския либерален форум (ELF)

В периода 15-17 ноември 2019г.  се проведе обучение за организационно лидерство, организирано от Ев...

Публикувано преди 4 години

В периода 15-17 ноември 2019г.  се проведе обучение за организационно лидерство, организирано от Европейския либерален форум (ELF). Обучението бе предназначено за организационни лидери – членове на директори на борда на фондациите и директори, местни, регионални и национални ръководители на клонове, които са заинтересовани да усъвършенстват своите управленски, планиращи и мотивационни умения.


Младежко ДПС беше представлявано от  двама от членовете на организацията – Сунай Якуб и Джунейт Мехмед.  Обучението се състоя в Будапеща, като участниците бяха над 20 души, предимно от страни от Централна и Източна Европа. В продължение на два дни участниците придобиха познания за методите за прилагане на знанията и усъвършенстваха своите организационни, координиращи и мотивиращи умения  чрез практически задачи, казуси и дебати в сферата на организационното лидерство, като участниците от Младежко ДПС имаха активен принос и ангажимент към целия обучителен процес. Като необходимост се изтъкна и нуждата от все по-широкото и активно участие и организация на подобни международни форуми на местно и европейско ниво.