MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Представители на Младежко ДПС участваха в Генералната асамблея на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY)

Представители на Младежко ДПС участваха в Генералната асамблея на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY)

На 1-и и 2-и май 2021 г. представители на Младежко ДПС участваха в Генералната асамблея на Междунар...

Публикувано преди 3 години

На 1-и и 2-и май 2021 г. представители на Младежко ДПС участваха в Генералната асамблея на Международната федерация на либералната младеж (IFLRY). На откриването на събитието, което се проведе онлайн поради епидемиологичната обстановка, делегатите бяха поздравени от г-жа Бригита Олсон - директор в Националния демократически институт, г-жа Хакима ел Хаите - президент на Либералния интернационал, г-жа Антоанета Асенова - президент на Европейската либерална младеж (LYMEC) и други.

Събитието събра повече от 100 младежи, обединени около либералната идея и представляващи либерални организации от цял свят. В продължение на два дни те обсъдиха политическите процеси в света, приеха нови организации членки, гласуваха резолюции за свобода и демокрация в Мианмар, за правата на жените, пандемията от Ковид-19, за защита на данните в дигиталното пространство и други.