MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Проведе се IX-тата Национална отчетно-изборна конференция на Младежко ДПС под надслов „Силата е в нас"

Проведе се IX-тата Национална отчетно-изборна конференция на Младежко ДПС под надслов „Силата е в нас"

Проведе се IX-тата Национална отчетно-изборна конференция на Младежко ДПС под надслов „Силата е в нас"

Публикувано преди 3 месеца

Проведе се IX-тата Национална отчетно-изборна конференция на Младежко ДПС под надслов „Силата е в нас". За председатели на Младежко ДПС бяха избрани Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

На конференцията присъстваха председателят на парламентарната група на ДПС г-н Делян Пеевски, заместник-председателите на ДПС и на ПГ, председателят на партия АЛДЕ Илхан Кючюк, членове на ЦОБ, евродепутати, народни представители, областни председатели на ДПС, кметове на общини и други. Георг Георгиев - председател на Младежи ГЕРБ, Атанас Радев - председател на Националния младежки форум, председатели на младежки либерални организации от Косово, Северна Македония, Сърбия, Румъния, Кипър, Швеция, Дания, Нидерландия и други.

Специално видео обръщение беше изпратено от председателя на младежката организация на партия „Слуга на народа" в Украйна, в което беше изразена благодарността към помощта за Украйна на Движението за права и свободи и на председателя на парламентарната група г-н Делян Пеевски.

Специално обръщение беше получено от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган: https://mdps.bg/bg/obrushenie-na-pochetniya-predsedatel-na-dps-d-r-ahmed-dogan-1

Делегатите и гостите на конференцията имаха възможността да проведат дискусия с председателя на парламентарната група на ДПС г-н Делян Пеевски. Той се обърна към младите хора с думите: „Нашите младежи трябва да се подготвят да управляват България. Ние имаме уникални кадри. И работим, за да развиваме нашата младежка организация, със сигурност те ще участват сериозно в управлението на България."

Конференцията единодушно номинира г-н Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на ДПС.