MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Проведе се Национален съвет на Младежко ДПС в Кърджали

Проведе се Национален съвет на Младежко ДПС в Кърджали

В периода 18-19 ноември се проведе заседание на Националния съвет на Младежко ДПС. Младият актив на...

Публикувано преди 6 години

В периода 18-19 ноември се проведе заседание на Националния съвет на Младежко ДПС. Младият актив на младежката организация на ДПС от цялата страна се събра и заседава в Кърджали. Гости на националния съвет бяха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, както и заместник-председателите на ДПС Филиз Хюсменова, Хасан Азис и Ахмед Ахмедов. Форума на Младежко ДПС уважиха още народните представители Йордан Цонев, Джейхан Ибрямов, Велислава Кръстева, Халил Летифов, Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Имрен Мехмедова и Севим Али, евродепутатът Неджми Али, кметове и общински съветници от Кърджали и цялата страна.


Поставената основна тема пред националния съвет беше „Младежко ДПС – надпревара за доверието на избирателя“. Отношение по темата взеха всички областни председатели на Младежко ДПС, като те представиха и състоянието на структурите в техните области, както и планове за развитие и преструктуриране. Освен областните председатели думата взеха и други членове на националния съвет от цялата страна. След продължила повече от четири часа дискусия форумът на младежката организация беше приветстван и от гостите на събитието. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ също се обърна към младия актив на ДПС, като ги поздрави за добрата работа по време на изминалите избори и даде насоки за развитието на младежката организация.


Националният съвет на Младежко ДПС излезе с решение за провеждане на отчетни събрания във всички населени места, където организацията има структури, последвани от общински и областни отчетни събрания.


По време на втория ден от Националния съвет Младежко ДПС посади дървото на толерантността в Кърджали, като след това младите хора имаха възможност да направят обиколка на Кърджали и да посетят общината заедно с кмета на града и замесник-председател на ДПС Хасан Азис.