MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Ръководството на Младежко ДПС посети областите Пазарджик и Стара Загора

Ръководството на Младежко ДПС посети областите Пазарджик и Стара Загора

През изминалия уикенд ръководството на Младежко ДПС проведе семинар в област Пазарджик, както и Разш...

Публикувано преди 6 години

През изминалия уикенд ръководството на Младежко ДПС проведе семинар в област Пазарджик, както и Разширен областен съвет на Младежко ДПС Стара Загора. И двете събития организирани от най-голямата младежка организация в страната се радваха на изключително голям интерес от страна на младите хора членове и симпатизанти на ДПС.


В събота се проведе семинар на тема "Земеделие и финансиране на неземеделски дейности" по инициатива на евродепутата Искра Михайлова в гр. Велинград. На семинара присъстваха и председстелят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, областният председател на ДПС Пазарджик Юмер Хамза, народният представител Сергей Кичиков и членове на ЦОС на Младежко ДПС. Земеделските дейности бяха представени от експерта по европейски проекти Ализан Яхова, а членовете на ръководството на Младежко ДПС разговаряха с младежите за европейските идеологически течения, избори и САС. По-късно към семинара се присъедини председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ, който разговаря с младежите за актуалната политическа обстановка в страната и Европа.


В неделя пък се проведе Разширен областен съвет на Младежко ДПС Стара Загора с присъствието на зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и членове на ЦОС на Младежко ДПС. Темите, дискутирани по време на областния съвет бяха актуалната политическа обстановка в страната, либерализъм,  избори и САС.