MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Разширени областни съвети на Младежко ДПС се проведоха в Търговище и Силистра

Разширени областни съвети на Младежко ДПС се проведоха в Търговище и Силистра

Разширени областни съвети на Младежко ДПС се проведоха през изминалия уикенд в областите Търговище и...

Публикувано преди 6 години

Разширени областни съвети на Младежко ДПС се проведоха през изминалия уикенд в областите Търговище и Силистра. Представителите на централното ръководство на Младежко ДПС Левент Мемиш, Сезгин Мехмед и Сюлейман Сюлейман посетиха Търговище и Тутракан, където се срещнаха с младежите на ДПС в региона.


В събота се проведе Разширен областен съвет на Младежко ДПС Търговище, на който присъстваха народният представител от областта Танер Али и заместник-кметът на община Търговище Емине Якубова. Младите хора от целия регион задаваха своите въпроси на народния представител, както и на централното ръководство на младежката организация. Младежите посочиха необходимостта от разширение и подчертаха необходимостта от създаване на местни структури в населените места, където все още липсват такива. Също така членовете на обласния съвет решиха да се събират по-често.


В неделя Разширен областен съвет на Младежко ДПС Силистра се проведе в Тутракан. На него присъстваха областният лидер на ДПС Силистра Насуф Насуф, както и общинският председател на ДПС Тутракан Нихат Кантаров. Младежите от област Силистра обсъдиха актуалната политическа обстановка и направиха график за предстоящи мероприятия до края на годината.


Следващата седмица централното ръководство на Младежко ДПС ще посети област Монтана.