MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Сейфи Мехмедали: С подкрепата си за ДПС младите хора ще кажат „не“ на демографската криза в България

Сейфи Мехмедали: С подкрепата си за ДПС младите хора ще кажат „не“ на демографската криза в България

Сейфи Мехмедали е роден на 23 февруари 1983 година в Джебел. Завършил е бакалавър по „Международни и...

Публикувано преди 6 години
Сейфи Мехмедали е роден на 23 февруари 1983 година в Джебел. Завършил е бакалавър по „Международни икономически отношения“ във ВСУ „Черноризец Храбър”. Притежава бакалавърска степен по „Автоматика, информационна и управляваща техника” в Тракийския университет в Стара Загора. Магистърската си степен е завършил във ВСУ „Черноризец Храбър“ със специалност „Митническо разузнаване и разследване”. През 2012 година е избран за председател на Общинския съвет в Община Джебел. От 2009 година, в продължение на два мандата е избиран за лидер на общинската структура на Младежко ДПС. През 2016 година влиза ръководството на Младежко ДПС, в качеството си на член на ЦОС. Оттогава насам е и зам.-председател на областната структура на ДПС в Кърджали.

  1. Каква е връзката ти с Младежко ДПС?


Младежко ДПС е неизменна част от моя живот. Истинско удоволствие е да работиш с млади хора, устремени да развиват способностите си в голямото семейство на ДПС. Щастлив съм, че в родния ми град, а и навсякъде из страната се срещам с енергични младежи, които се ръководят единствено от идеята да разпространят ценностите и принципите на либерализма. Аз съм само един от многото млади хора в ДПС, в които партията ни е инвестирала. Това е и успешната формула да развием своите качества и да работим за развитието на родните ни градове и страната ни. Убеден съм, че Младежко ДПС ще се развива с още по-бързи темпове през идните години.

  1. Какво за теб е да бъдеш кандидат за народен представител от листата на ДПС?


Да бъдеш част от амбициозния и обещаващ екип на ДПС на настоящите парламентарни избори е не само чест, но и голяма отговорност. Тук е мястото да изразя своите благодарности към местните, общинските и областната структура на ДПС, както и на централното ръководство, в лицето на почетния ни председател д-р Ахмед Доган и председателя ни Мустафа Карадайъ. Знам, че всеки ден трябва да давам максимума от себе си, за да оправдая гласуваното доверие относно номинацията ми. За мен винаги водещ принцип е бил да следвам пътя на ДПС, помнейки всеки миг от миналото си както в партийния, така и в личния си живот. ДПС наистина разполага с изключително силна програма, чиито основни приоритети са мерки за преодоляване на демографската криза и борба с бедността.

  1. Защо младите хора трябва да подкрепят ДПС на 26 март?


От своето създаване насам ДПС успя да се съхрани като единствената национално-отговорна партия. Ние ще продължаваме да прилагаме онези политики, които реално решават проблемите на хората, особено на тези в малките населени места. С подкрепата си за ДПС младите хора в региона и страната ни ще кажат „не“ на демографската криза в България. С общи усилия ще постигнем онова равенство между младите хора от малките населени места и тези от големите градове при заплащането на труда им.  Ние знаем как можем да постигнем нашите цели, с ясно формулирани и конкретни мерки.

  1. За какво ще работиш, ако станеш народен представител?


Народните представители трябва да бъдат не само добре запознати с проблемите на хората, но и да знаят как да ги решават. Страната ни има все по-остра нужда от чужди инвестиции. Това се отнася и за нашия регион. Трябва да запазим младите тук, по родните им градове и села. Това може да стане чрез разкриване на работни места и като се заплаща достойно труда им. С всеки изминал ден се убеждавам, че младите хора имат необходимата енергия и нужния потенциал да постигнат своите цели. Стига да им се даде шанс. Време е и вярвам, че това ще стане. Призивът ми към тях е на 26 март да изразят своята мощна подкрепа за ДПС с №9 в интегралната бюлетина.