MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА ОБУЧИТЕЛИ СЕ ПРОВЕДЕ В ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА

ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА ОБУЧИТЕЛИ СЕ ПРОВЕДЕ В ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА

В периода 20-22 юли в Старозагорски бани Младежко ДПС, проведе третото издание от поредицата семинар...

Публикувано преди 4 години

В периода 20-22 юли в Старозагорски бани Младежко ДПС, проведе третото издание от поредицата семинари „Обучение за обучители“. В продължение на три дни представители на Младежко ДПС от цялата страна имаха възможност да се обучават, като обучението съчетаваше лекционен и интерактивен формат на работа.


В първия ден от събитието участниците имаха възможността да разговарят с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и задаваха въпроси на председателя за актуални обществени теми. Също така младите хора се срещнаха с народния представител от област Плевен и дългогодишен пиар на ДПС Велислава Кръстева. През втория ден от обучението участниците се срещнаха с народния представител от област Стара Загора и заместник-председател на парламентарната група на ДПС Халил Летифов.


В тридневното обучение присъстваха председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, ръководството на Младежко ДПС, областният председател на Младежко ДПС Стара Загора Мехмед Зейнел, областният съвет на Младежко ДПС Стара Загора, кметове и общински съветници от областта.